Predikherenrei 23 | 8000 Brugge
+32 476 776 147
NL
EN

Super kamers

Deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn toegankelijk via een trap. Gelegen op de voorzijde van de woning, bieden ze uitzicht op stadsgroen en het kalme water van de Brugse  jachthaven.

Alle super kamers zijn uitgerust met een comfortabel tweepersoons boxspring bed en aparte badkamer met douche, lavabo, handdoekradiator, toilet en schoon badlinnen. Flesjes water staan in uw kamer ter beschikking. Indien u een kop koffie wenst, kunt u deze nuttigen in onze gezellige living met uitzicht op de voorbijvarende boten.
Laag (inclusief ontbijt)
€ 110
Midden (inclusief ontbijt)
€ 120
Hoog (inclusief ontbijt)
€ 130

Suite

De suite omvat een heel ruime en mooi verlichte slaapruimte met afzonderlijke badkamer en toilet. De badkamer is uitgerust met een ligbad, toilet, handdoekradiator, lavabo en bijhorend schoon badlinnen. De suite ligt op het gelijkvloers op achterzijde van het huis en kijkt uit op de grote verlichte, ommuurde tuin.

De suite is voorzien van een comfortabel tweepersoons boxspring bed en beschikt over ruime opbergmogelijkheden.

Bij aankomst vindt u flessenwater in de suite. Indien u een kop koffie of een thee wenst, kunt u deze nuttigen in onze gezellige living met uitzicht op de voorbijvarende boten. 
Laag (inclusief ontbijt)
€ 120
Midden (inclusief ontbijt)
€ 140
Hoog (inclusief ontbijt)
€ 160