Predikherenrei 23 | 8000 Brugge
+32 476 776 147
NL
EN
Kom binnen in B&B Walvisch!
B&B Walvisch biedt u overnachtingen met ontbijt in een authentieke Brugse stadswoning binnen de oude vesten. Een warme ontvangst met een drankje in onze gezellige leefruimtes zorgt ervoor dat u zich onmiddellijk thuis voelt in de voormalige herberg uit 1906.
 

B&B in hartje Brugge

De Bed and Breakfast beschikt over vier verzorgde en rustige kamers, voorzien van alle moderne comfort. ’s Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd in de ontbijtruimte of in de stadstuin, wanneer het zomerweer dit toelaat.

Gelegen in een rustige residentiële buurt, ligt B&B Walvisch op korte wandelafstand van alle bezienswaardigheden, monumenten en musea. Na uw stadsbezoek kan u volop genieten van diverse nabijgelegen restaurants, shoppen in originele boetiekjes, en het lekkerste van beroemde Brugse chocolatiers ontdekken.

Praktische info

Komt u met de wagen? Dan kan u tegen betaling parkeren in de naburige straten of in één van de nabije ondergrondse parkeergarages, namelijk de parking Pandereitje (10 minuten wandelafstand) en De Langestraat (2 minuten wandelafstand). Ook de verder gelegen stationsparking biedt u aan zeer voordelige tarieven parkeerplaatsen. Deze parkings beschikken over een oplaadpunt voor elektrische wagens.

Reist u met het openbaar vervoer? Dan kan u ons vanuit het treinstation vlot bereiken per taxi of via een rechtstreekse busverbinding naar de nabijgelegen halte langs de Coupure.

Alle ruimtes van B&B Walvisch zijn rookvrij. Het is evenwel toegelaten om in de tuin te roken. Kinderen vanaf 12 jaar zijn van harte welkom in B&B Walvisch. Huisdieren zijn echter niet toegelaten.